Build with kreativnekomunikacije.hr

O nas

Človeštvo se nahaja sredi veličastnega procesa globoke transformacije zavedanja. Spominjamo se našega vesoljnega izvora in na poti smo, da razvijemo naš polni potencial: celovitost in edinstvenost. Naše poslanstvo je služenje človeštvu skozi povezovanje z inteligenco frekvenc Ponovne povezave tako, da bi lahko zdravljenje in evolucijo naredili dostopno vsem.

Zdravljenje s Ponovno povezavo

Zdravljenje s Ponovno povezavo je otipljiva energetska interakcija s frekvenco iz druge dimenzije. Predstavlja se kot frekvenca energije, svetlobe in informacije. Te frekvence so prvič postale znane in dostopne znanstveni skupnosti leta 1993 preko dr. Eric Pearl-a. Dr. Pearl je razvil proces, preko katerega lahko poučuje druge, kako priti v stik s to inteligenco. Znanost to istočasno vzporedno proučuje. Interakcija s frekvencami Ponovne povezave omogoča odpiranje portala, ki nas povezuje z vzporednim Univerzumom. V tem polju frekvenc Ponovne povezave pride do takojšnje globoke transformacije in evolucije. Ta energetska interakcija ustvarja nove in trdne temelje za zdravljenje človeštva in našega planeta.

Zdravljenje s ponovno povezavo se izvaja kot srečanje in ni niti terapija niti zdravljenje. Je SPREMEMBA, ki nas vrača v ravnovesje. Vračanje v ravnovesje vsakega posameznika bo edinstveno, saj ima vsak od nas svojo edinstveno popolnost. Po zaključku srečanja opazujte svoje življenje in spremembe v njem. Ostanite odprti, nenavezani na izid, prepustite se toku, ki vas bo vodil skozi te spremembe. Sprememba je lahko na fizičnem nivoju, lahko pa tudi na mentalnem ali čustvenem nivoju ali pa vseh treh. Mogoče je, da bo postal vaš odnos z drugo osebo lahkotnejši ali da bo poslovni izziv izginil ali pa boste v vaši vibracijski interakciji z drugimi postali katalist, izvor rešitve za problematične situacije drugih. Prejeli boste tisto, kar je najbolj primerno za VAS v vašem življenju in prav tako za tiste s katerimi ste v stiku. Zdravljenje s ponovno povezavo je izvor celovitosti. Je otipljivo. Dogaja se vibracijski skok na celičnem nivoju. Vaš DNK se menja. Začnete oddajati koherentnejši nivo svetlosti, vaše življenje se prične odvijati in vas popelje v življenjski napredek.

Osebna ponovna povezava

Osebna Ponovna povezava uporablja frekvence Ponovne povezave, vendar je zelo natančna (precizna) in se razlikuje v načinu sprejemanja. To je fokusirana informacija, s katero se poveže energetska mreža vašega telesa z lej linijami planeta in z mrežo Univerzuma v vseh dimenzijah časa in prostora. S procesom Osebne ponovne povezave se ponovno povezujete z brezčasnim sistemom inteligence, vašo mojstrsko vibracijo in vašo evolucijo. Vi sami aktivno odločite, kako pristopite k vsemu, kar ste se naučili skozi vaša življenja v tej dimenziji in drugih. To je proces, ki se bo odvijal in razvijal, ko boste začeli sprejemati nove odločitve na vaši življenjski poti in vas potisnil proti življenjskem napredku. Veliko oseb, ki je prejelo Osebno Ponovno povezavo pove enostavno: „Življenje je.... svoboda.“

Osebna Ponovna Povezava se izvede v dveh srečanjih v dveh ločenih dnevih. Vaše drugo srečanje mora biti zaključeno v roku 3 dni po prvem srečanju. Prejem Osebne Ponovne Povezave je izbira. Ne odloči se vsak, da bo pospešil svoj življenjski razvoj. Osebna Ponovna povezava se naredi samo enkrat v življenju.